sprayisolering honter foamtech

"Eristämme mitä tahansa milloin tahansa"

VAAHTOERISTYS

LÖYDÄ UUSI ERISTYSTAPA

Korvaako vaahtoeriste perinteiset eristemateriaalit? Laadukkailla vaahdoillamme luot ympäristö-ystävällisen ja taloudellisen eristyksen, joka kestää sukupolvelta toiselle. Vaahtoeristys on kustannustehokas ja turvallinen valinta materiaalin arvokkaiden ominaisuuksien ansiosta.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

TURVALLISET & YMPÄRISTÖ-YSTÄVÄLLISET

Käyttämämme vaahdot ovat olleet markkinoilla jo yli 35 vuotta. Vaahdot ovat sertifioitu ja täyttävät kaikki EU:n ympäristövaatimukset. 

PU-eriste takaa ylivoimaisen lämpötehokkuuden ja pitkäaikaset energiasäästöt.

Laatu

Alan erikoiskoulutettuna takaamme erinomaisen lopputuloksen korkealaatuisilla tuotteilla.

Ympäristö

Tuotteemme ovat sertifioituja ja täyttävät kaikki EU-ympäristövaatimukset. PU-eristys takaa pitkäaikaiset energiasäästöt.

Tehokkuus

Teemme työmme tehokkaasti ja olemme joustavia. Saavutamme asiakkaat nopeasti liikkuvalla kalustollamme.

VAAHTOERISTYS

Avoin Solurakenne

Avosolurakenteinen ruiskueriste on kestävä ja edullinen eriste. Avosolurakenteinen ruiskueriste antaa eristeen hengittää ja estää homeen muodostumisen. Ainutlaatuiset eristysarvot tekevät ruiskueristeestä yhden markkinoiden taloudellisimmista eristemateriaaleista.

Edut:

Käyttöalueet:

Ulkoseinät, katot, väliseinät jne.

Suljettu Solurakenne

Suljetun solurakenteen omaava ruiskutuseriste toimii erinomaisena tuulen- ja höyrynsuojana. Eristyksen suljettu solurakenne luo erittäin tehokkaan lämpöeristyksen samalla kun se vahvistaa merkittävästi rakennuksen rakenteita. Suljettusolurakenneeristys on täysin ilmatiivis.

Edut:

Käyttöalueet:

Ilmanvaihtoputket, jäähdytys- ja pakastusjärjestelmät jne.

Ota yhteyttä niin löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman eristevaahdon!

RAKENNA FOAMTECH SEINÄT!

Aiotko rakentaa? Säästä ajassa ja neliöissä rakentamalla Foamtech ruiskueristeseinät! 200 mm paksuinen Foamtech seinä vastaa 250 mm paksuista tavallista eristeseinää!
.

Avoin Solurakenne

vaahtoeriste PU eriste suomi

Suljettu Solurakenne

vaahtoeriste
Foamtech seinien lämpöeristellä saavutat ylivoimaiset termiset tehot ja pitkäaikaiset energiansäästöt. Ruiskueriste on sertifioitu ja täyttää kaikki EU:n asettamat ympäristövaatimukset. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!
.

Kenelle ja millaisille pinnoille?

Olet sitten yksityishenkilö tai yrittäjä autamme sinua eristämisessä! 

Yksityishenkilöille

✓Uudisrakennukset ✓Peruskorjaukset ✓Välipohjat ✓Yläpohjat ✓Ulkoseinät ✓Autotallit ja hallit

Yrityksille

✓Teollisuusrakennusten eristykset ✓Jäähdytyskanavat ✓Jäähdytys- ja pakastuslaitokset ✓Hallien ja autotallien eristykset

PU-ruiskuvaahto muodostaa peittävän saumattoman paremmin eristävän kerroksen ohuemmalla rakennepaksuudella kuin perinteiset eristeet. Ota yhteyttä ja totea kaikki edut!

AMMATTILAISTEN TYÖNÄYTE

Alan erikoiskoulutuksen saaneena teemme työmme ammattimaisesti ja tehokkaasti riippumatta eristys kohteesta. Tavoitteenamme on toimia ammattimaisesti niin että tarpeesi ja toivomuksesi toteutuvat. Olemme työssämme huolellisia ja laatutarkastamme aina tekemämme työmme varmistaaksemme korkealaatuisen lopputuloksen. Liikkuvan kaluston avulla toimimme kaikkialla Suomessa.
.

ERISTÄMME MITÄ TAHANSA
JA MILLOIN TAHANSA

FOAMTECH

FoamTech on Pohjalainen yritys erikoisalanaan eristäminen. Käytämme hyväksi koettuja ruiskuvaahtoja. Vaahtoeristys on uudenaikainen, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta.

FoamTech eristää mitä tahansa ja milloin tahansa! Ota yhteyttä niin löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivimman eristevaahdon!

Tarjouspyyntö:

Kiinnostaako ilmainen tarjouspyyntö? Täytä lomake niin vastaamme mahdollisimman nopeasti.
soren@foamtech.fi

+358 50 919 3594

Privacy Policy

Copyright 2021 © FoamTech

Design By: Media Corner

Vaahtoeristys on uudenaikainen, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen valinta. Käytämme hyväksi koettuja ja sertifioituja ruiskuvaahtoja.